ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

23 Απριλίου 2023

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ
ΑΓΩΝΑ «ΜΝΗΜΗΣ» ΟΡΕΙΝΟΥ
ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» ΔΑΣΟΥΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ σε συνεργασία με την ομάδα υποστήριξης στη νεοπλασματική νόσο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, την ομάδα του FOR KATERINA και την ομάδα δρομέων SHERPAS, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση αγώνα ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία : «1ος Αντικαρκινικός Αγώνας -Μνήμης- Ορεινού Τρεξίματος ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» που είναι αφιερωμένος σε όσους δίνουν την δική τους «μάχη» με την νεοπλασματική νόσο, σε όσους βγήκαν νικητές αλλά και σε όσους «έφυγαν» μαχόμενοι γενναία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δάσος Κουβαρά

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλησίον εκκλησίας Αγίου Αθανασίου στο δάσος Κουβαρά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Μεγάλη διαδρομή «1ος Αντικαρκινικός αγώνας ορεινού τρεξίματος- ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» μήκους 20 χιλιομέτρων, εκ των οποίων τα 15 χιλιόμετρα (75%) αφορούν σηματοδοτημένο μονοπάτι και τα υπόλοιπα 5 χιλιόμετρα (25%), δασικούς χωματόδρομους, με θετική υψομετρική 950 μέτρων και ώρα εκκίνησης 9.00π.μ.

Μικρή διαδρομή «1ος Αντικαρκινικός Συμβολικός Περίπατος ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, μήκους 4,4 χιλιομέτρων τα οποία αφορούν δασικούς χωματόδρομους, με θετική υψομετρική 90 μέτρων και ώρα εκκίνησης 9.30π.μ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μέσω του αγώνα θέλουμε να σταθούμε δίπλα σε όσους «παλεύουν» με την νεοπλασματική νόσο, σε όσους βγήκαν νικητές στην δική τους «μάχη», να θυμηθούμε και να τιμήσουμε αυτούς που «έφυγαν» από κοντά μας και να τονίσουμε την σημασία της πρόληψης. Παράλληλα, να αναδείξουμε την ομορφιά του δάσους Κουβαρά και να επισημάνουμε πώς η επαφή με την φύση λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχική και σωματική μας υγεία.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παράδοση – παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει ως εξής:

  • Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 και από ώρα 07:30-08:30 π.μ. από την γραμματεία του αγώνα, δίπλα στον χώρο εκκίνησης.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα τουλάχιστον πριν την εκκίνηση, στον χώρο της γραμματείας.

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στον χώρο εκκίνησης, θα παρέχεται δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων κάθε συμμετέχοντα. Προτείνεται, για λόγους ασφαλείας, να μην τοποθετούνται πολύτιμα αντικείμενα σε τσάντες/σακίδια, καθώς σε περίπτωση απώλειας η διοργάνωση δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στην μεγάλη διαδρομή των 20 χιλιομέτρων έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Συνιστάται στους μη έχοντες μεγάλη εμπειρία από ορεινούς αγώνες, να μην δηλώσουν συμμετοχή στην μεγάλη διαδρομή των 20 χιλιομέτρων, καθώς αρκετά σημεία της διαδρομής είναι πολύ τεχνικά και έχουν υψηλό συντελεστή δυσκολίας. Στην μικρή διαδρομή των 4,4 χιλιομέτρων (συμβολικός περίπατος) μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και ανήλικοι εφόσον φέρουν υπεύθυνη δήλωση από τους κηδεμόνες τους ότι μπορούν να συμμετάσχουν στον 1ο αντικαρκινικό συμβολικό περίπατο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ. Ο κάθε αθλητής ή αθλήτρια αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα και υποχρεούται να συμπληρώσει την σχετική υπεύθυνη δήλωση.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Η τεχνική ενημέρωση του αγώνα και η περιγραφή των διαδρομών θα κοινοποιηθεί στην ιστοσελίδα www.noiazomaikeratea.gr. Τεχνικός διευθυντής του Αγώνα είναι ο Αλέξανδρος Γεωργίου (6974810277). Ό,τι δεν αναφέρεται στην προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Διευθυντή Αγώνα.

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Κατά μήκος όλων των διαδρομών, υπάρχει επαρκής, διακριτή και πυκνή σηματοδότηση, που συνίσταται από: 1) μικρές πινακίδες με ένδειξη ανά χιλιόμετρο, 2) σήματα κατεύθυνσης δεξιά, αριστερά και ευθεία, 3) ταινία έργου σε χρώματα άσπρο – κόκκινο, 4) βαφή με πράσινο για την διαδρομή των 20 χιλιομέτρων και κόκκινο για την διαδρομή των 4,4 χιλιομέτρων σε εμφανή σημεία, 5) απαγόρευση διέλευσης σε συγκεκριμένους δρόμους με την παρουσία εθελοντών, 6) μετά τον τελευταίο δρομέα θα ακολουθεί έμπειρος συνοδός (σκούπα).

Η σταθερή σήμανση των μονοπατιών είναι επαρκής, όπως επίσης και το ίδιο το ίχνος των μονοπατιών, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα απώλειας της σωστής διαδρομής από τους αθλητές. ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν κάποιος/α δρομέας χάσει το σηματοδοτημένο μονοπάτι, σημαίνει ότι κινείται εκτός διαδρομής αγώνα και οφείλει να επιστρέψει στο σημείο που βρισκόταν το τελευταίο σημάδι και από εκεί να συνεχίσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 και μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά και μόνο συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα: www.noiazomai-keratea.gr. Η συμμετοχή και στον αγώνα των 20 χιλιομέτρων και στον συμβολικό περίπατο είναι ΔΩΡΕΑΝ  για όλους τους/τις δρομείς/περιπατητές. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων εγγραφής τόσο για τους δρομείς όσο και για τους περιπατητές μέχρι να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων (150 δρομείς – 100 περιπατητές).

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Στον αγώνα των 20 χιλιομέτρων: αριθμός αγώνα (bib),  ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τροφοδοσία σε τέσσερις σταθμούς, τεχνικό μπλουζάκι για όλους τους αθλητές, μετάλλιο συμμετοχής για όλους τους αθλητές, πακέτο με τοπικά προϊόντα, ιατρική υποστήριξη.

Στον συμβολικό περίπατο: αριθμό περιπάτου, τροφοδοσία σε έναν σταθμό, αναμνηστικό μπλουζάκι για όλους τους περιπατητές, μετάλλιο συμμετοχής για όλους τους περιπατητές, πακέτο με τοπικά προϊόντα, ιατρική υποστήριξη.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ – ΠΟΡΤΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Χρονικό όριο αποκλεισμού για την διαδρομή των 20 χιλιομέτρων θα είναι στο 10ο χιλιόμετρο οι (2,5) δυόμιση ώρες από την έναρξη του αγώνα. Το όριο επιτυχούς τερματισμού είναι οι (5) πέντε ώρες. Τα όρια αποκλεισμού είναι κοινά για όλους τους δρομείς, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Όποιος δεν περάσει εντός του χρονικού ορίου παραδίδει το νούμερό του στο 10ο χιλιόμετρο και σταματάει τον αγώνα, με τη διοργάνωση να φροντίζει για την μεταφορά του στον χώρο εκκίνησης-τερματισμού. Σε σημεία της διαδρομής και τους σταθμούς άτομα της διοργάνωσης και εθελοντές θα καταγράφουν το πέρασμα των δρομέων. Ένας τερματισμός θεωρείται έγκυρος εφόσον γίνει μέσα στα χρονικά όρια που προβλέπονται.

Για τον συμβολικό περίπατο δεν θα υπάρχει χρονικό όριο αποκλεισμού, όμως οι περιπατητές θα πρέπει να το ολοκληρώσουν εντός (2) δύο ωρών από την έναρξη του περιπάτου.

Δρομέας ή περιπατητής που για οποιοδήποτε λόγο εγκαταλείψει τον αγώνα ή περίπατο ,θα πρέπει να απευθυνθεί στον πλησιέστερο σταθμό ή εθελοντή ή άτομο της διοργάνωσης για να παραδώσει τον αριθμό συμμετοχής του, όπου και θα ενημερωθεί για τον τρόπο επιστροφής του στον τερματισμό.

Η τελική κατάταξη του αγώνα είναι η κατάταξη που παρέχεται από την εκάστοτε εταιρεία χρονομέτρησης και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο, δε θα δοθούν διπλά μετάλλια και έπαθλα σε δρομείς που τερματίζουν μαζί.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Για τον αγώνα των 20 χιλιομέτρων, όριο συμμετοχών είναι τα 150 άτομα ενώ για τον περίπατο των 4,4 χιλιομέτρων είναι τα 100 άτομα.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Τα σημεία ελέγχου και του αγώνα και του περιπάτου είναι υποχρεωτικά για όλους τους αθλητές. Για τα 20 χιλιόμετρα θα είναι στο 5ο χιλιόμετρο, στο 10ο χιλιόμετρο και στο 15ο χιλιόμετρο και όπου αλλού κρίνει η διοργάνωση. Για τα 4,4 χιλιόμετρα θα είναι στο 2ο χιλιόμετρο. Όλοι οι δρομείς-περιπατητές θα πρέπει να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να τους καταγράφουν στα περάσματά τους. Σε περίπτωση που δεν είναι σε εμφανές σημείο, ο αθλητής υποχρεούται -όταν φτάσει σε σταθμό ελέγχου- να επιδεικνύει τον αριθμό του. Άρνηση επίδειξης σημαίνει αποκλεισμό. Όποιος δρομέας δεν περάσει και δεν καταγραφεί από τους σταθμούς ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Η διοργάνωση αναλαμβάνει την τροφοδοσία των αθλητών, υποστηρίζοντάς τους στα εξής σημεία:

Για την διαδρομή των 20 χλμ:

  • 5ο χιλιόμετρο: νερό, αλμυρά, γλυκά, μπανάνα, αναψυκτικό
  • 10ο χιλιόμετρο: νερό, αλμυρά, γλυκά, μπανάνα, αναψυκτικό, σημείο ηλεκτρονικής καταγραφής
  • 15ο χιλιόμετρο: νερό, αλμυρά, γλυκά, μπανάνα, αναψυκτικό.
  • Τερματισμός: νερό, αλμυρά, γλυκά, μπανάνα, αναψυκτικό.

Για τον περίπατο των 4,4 χλμ:

  • Στα 2,2 χιλιόμετρα: νερό, αλμυρά, γλυκά, μπανάνα, αναψυκτικό.
  • Τερματισμός: νερό, αλμυρά, γλυκά, μπανάνα, αναψυκτικό.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Θα υπάρχει ιατρική κάλυψη του αγώνα παρουσία ιατρού και ασθενοφόρο. Για τον καλύτερο έλεγχο και την παροχή άμεσης βοήθειας, θα υπάρχουν κατά μήκος των διαδρομών ομάδες διασωστών. Σε όλους τους σταθμούς μπορεί κάθε αθλητής να δηλώνει τυχόν ιατρικό ζήτημα που αντιμετωπίζει.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Σε αγώνες που διεξάγονται σε ορεινό περιβάλλον με έντονο ανάγλυφο, η βοήθεια προς τον συναθλητή, που μπορεί να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα, καθίσταται αναγκαία. Εάν παρατηρήσετε κάτι το περίεργο σε αθλητή που μπορεί να σχετίζεται και με θέμα υγείας, ζητήστε του/της, αν δεν μπορεί να φτάσει στον πλησιέστερο σταθμό, να παραμείνει εκεί που βρίσκεται και ενημερώστε το συντομότερο δυνατόν τους υπεύθυνους.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Δεν απαιτείται υποχρεωτικός εξοπλισμός από τους δρομείς, συνιστάται όμως να έχουν ελάχιστο εξοπλισμό επιβίωσης, όπως τροφή, υδροδοχείο και παπούτσια με τεχνικές προδιαγραφές για τρέξιμο σε βουνό. Επιτρέπεται η κατοχή και χρήση χάρτη και πυξίδας, GPS, κινητού τηλεφώνου ή ασυρμάτου (VHF).

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένου κατά μήκος της διαδρομής, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεάς ή υγρής μορφής τροφής που καταναλώνουν οι δρομείς. Σε κάθε σταθμό θα υπάρχει σάκος απορριμμάτων.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ

Η οργανωτική επιτροπή  έχει θεσμοθετήσει τις παρακάτω κατηγορίες δρομέων:

Για την διαδρομή των 20 χλμ:

  • Για τους τρεις (3) πρώτους άνδρες και τις τρεις (3) πρώτες γυναίκες γενικής κατάταξης θα δοθεί μετάλλιο συμμετοχής και αναμνηστικό έπαθλο.
  • Σε όλους τους υπόλοιπους δρομείς, είτε τερματίσουν είτε όχι, θα δοθεί μετάλλιο συμμετοχής.

Για την διαδρομή του συμβολικού περιπάτου 4,4 χλμ:

  • Θα δοθεί σε όλους τους/τις περιπατητές/τριες μετάλλιο συμμετοχής.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η οργανωτική επιτροπή, το Α.Σ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ και οι ομάδες ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, FOR KATERINA και SHERPAS δεν ευθύνονται για απώλεια ζωής, τραυματισμού ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των δρομέων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό για το εν λόγω θέμα και βεβαιώνουν πως η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανένα δρομέα να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο για την κατάσταση της υγείας τους. Επίσης, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον. Η οργανωτική επιτροπή, ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ και οι ομάδες  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, FOR KATERINA και SHERPAS αποποιούνται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή και μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος. Επίσης, αποποιούνται κάθε ευθύνη (νομική – οικονομική) σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε αθλητή.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής ο αθλητής δηλώνει ότι αποδέχεται τους παρόντες κανονισμούς διεξαγωγής του αγώνα και οφείλει να σεβαστεί και να υπακούει στις υποδείξεις των υπευθύνων του αγώνα. Κατανοεί ότι θα κινηθεί σε ορεινό περιβάλλον με δύσβατο έδαφος και έντονο ανάγλυφο και ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή. Η οργανωτική επιτροπή επιτηρεί τις διαδρομές -στο μέτρο του δυνατού- για την αποφυγή κάθε απροόπτου και παρέχει ιατρική βοήθεια σε αθλητές που θα τη χρειαστούν.

ΠΟΙΝΕΣ

Αθλητές που δε θα περάσουν από τα σημεία ελέγχου θα ακυρωθούν αμέσως μετά τον τελικό έλεγχο του ενδιάμεσου αποτελέσματος και τα ονόματά τους θα αφαιρεθούν από τον πίνακα αποτελεσμάτων. Αποκλεισμός προβλέπεται και σε περίπτωση εκούσιας απόρριψης ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες μη ανακυκλώσιμες) στις διαδρομές του αγώνα. Η  συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής τιμωρείται με αποκλεισμό. Τυχόν άρνηση σε υποδείξεις ατόμων της οργανωτικής επιτροπής τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού. Ακόμη, μη εμφάνιση ή αλλοίωση του αριθμού συμμετοχής, αποδοχή εξωτερικής βοήθειας, χρήση μηχανοκίνητων βοηθητικών μέσων, παρεμπόδιση άλλου αθλητή, εγκατάλειψη αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, τιμωρούνται με ποινή αποκλεισμού. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο από τη διοργάνωση πρόσωπο έχει τη δυνατότητα να καταγράφει όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει στην οργανωτική επιτροπή και τον τεχνικό διευθυντή.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ενστάσεις για οποιονδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του.

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στην οργανωτική επιτροπή τη συλλογή, επεξεργασία και προβολή φωτογραφιών και βίντεο στις διαδρομές και στις απονομές χωρίς να του ζητηθεί άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από τη δημοσίευση του υλικού.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η οργανωτική επιτροπή δεν πρόκειται να κάνει γνωστά σε τρίτους τα προσωπικά στοιχεία των αθλητών που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Σεβόμενη την σχετική νομοθεσία και θεωρώντας απόλυτη ηθική υποχρέωση την διατήρηση της ιδιωτικότητας τους, διατηρεί τα αρχεία των δρομέων σε ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών ή άλλων απρόοπτων συμβάντων, η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αναβολής ή και ματαίωσης του αγώνα. Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων η οργανωτική επιτροπή μπορεί να καθυστερήσει την εκκίνηση ή να παρακάμψει τμήμα της διαδρομής. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Η ενημέρωση γι’ αυτό θα είναι άμεση, στην ιστοσελίδα www.noiazomai-keratea.gr. Η δήλωση συμμετοχής των αθλητών ισχύει και στην περίπτωση που αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά με χρήση chip που θα δοθούν με τους αριθμούς συμμετοχής. Το chip θα τοποθετηθεί στο δρομικό παπούτσι. Η χρονομέτρηση θα είναι ατομική και για την τελική κατάληξη θα λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος τερματισμού (gun  time) κάθε αθλητή. Εκτός από την αφετηρία και τον τερματισμό, ψηφιακός έλεγχος- πέρασμα αθλητή θα γίνεται στο 10ο χιλιόμετρο. Με τον τερματισμό το chip θα αφαιρείται από το παπούτσι του αθλητή και θα παραδίδεται σε σημείο συγκέντρωσης των chip. Τα επίσημα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν κατόπιν της διασταύρωσης των με τα ενδιάμεσα σημεία ελέγχου του αγώνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες για το πρόγραμμα του αγώνα, μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα www.noiazomaikeratea.gr.

ΦΌΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Στην ιστοσελίδα www.noiazomai-keratea.gr υπάρχουν οι φόρμες εγγραφής δρομέων και περιπατητών.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ